keramická dílna HLINĚNKA

Keramická dílna Hliněnka

maca.mackova@seznam.cz

http://keramikahlinenka.cz/

sobota 21. ledna 2017

Chuť byla silnější než mráz

Včera při vzpomínkách na léto jsme dostali obrovskou chuť na hovězí steak. Vilda jen tak plácl: ,,Tak rozděláme gril,, Ta myšlenka byla super, maso jsem zajela nakoupit a večer se grilovalo. Byla to mňamka. Určitě to nebylo naposledy v tomto ročním období, kdy jsme něco u grilovali. Když jsme posílali fotky naší Ádě do LA, tak se moc pobavila a říkala, že se těší na příští zimu.

 Jen taková vsuvka, pokud by jste měli chuť se mrknout jak žije Adel na studijním výměnném pobytu v USA tak tady je odkaz http://travelingwithadel.blogspot.com/ a pokud někdo z vás přemýšlí, že by svou ratolest chtěl také poslat studovat za velkou louži, neváhejte se jí na cokoliv zeptat, ráda vám odpoví a třeba i povypráví.

Taky v zimě grilujete?




Už týden stojí náš sněhulák na zahradě, ale malinko se nám začal naklánět. Nepamatuji si, že by nám někdy tak dlouho vydržel. Letos je prostě super zima. 





Grilování je výhradně Vildova záležitost. My jen konzumujeme.



... a samozřejmě nesměla chybět ani světélka


i ten pes byl spokojený





Užívejte víkend ve zdraví a v dobré náladě
vaše Hliněnka

3 komentáře:

  1. Marcelko, teda to nemá chybu.Asi se nechám zlákat a zítra rozdělám gril. Krásný večer Marie

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný, Marcel. A jakou společnost vám dělal sněhový muž! Krásně si zimu užíváte, jen co je pravda.
    Objímám,papa.

    OdpovědětVymazat
  3. Mací, grilovačka v zimě - proč by ne? :-) Když přijde chuť na grilované masíčko, gril je k dispozici a ještě máte tak šikovného šéfkuchaře, proč by to nešlo. :-) Věřím, že jste si moc pochutnali! A při grilovačce jste si pomocí světýlek vytvořili krásnou atmosféru, to muselo být moc fajn.
    A sněhuláček je bombastický! :-)

    OdpovědětVymazat